Forza10: de beste voeding voor hond en kat

Voedingscentrum Brokkensuper in Alphen aan den Rijn verkoopt de producten van Forza10. Het merk is opgericht door Dr. Sergio Canello, dierenarts en internationaal expert in door voedsel overgedragen pathologieën. Dr. Canello helpt huisdieren wereldwijd op een onconventionele manier, door hen de best mogelijke voeding te garanderen en voedselintoleranties op te lossen met FORZA10

Het beste voor je kat

Het beste voor je hond

Hondendieet en kattendieet

FORZA10-diëten zijn ontwikkeld om de belangrijkste voedselintoleranties van honden en katten op te lossen, maar ook om het welzijn te behouden en dit in elke fase van hun leven te garanderen.

Hoe doen we het?

De onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling van FORZA10 is een team bestaande uit professionals, dierenartsen en experts op het gebied van honden- en kattenvoeding, die samenwerken met de belangrijkste Italiaanse universiteiten en centra voor uitmuntende diergeneeskunde en menselijke geneeskunde.

Het bewijs van dit werk zijn de meer dan 30 wetenschappelijke onderzoeken, gepubliceerd in internationale tijdschriften , met als doel aandoeningen te bestuderen die verband houden met bijwerkingen van voedsel.

FORZA10 heeft 10 patenten ingediend , waarbij we ons hart en ook het kleine hart erin hebben gestopt, wat precies de vorm is van de AFS-technologie (Active Fresh System), een van onze twee vlaggenschepen, samen met het Microcapsules-systeem. AFS en micro-encapsulatie zijn in feite twee innovatieve technieken waarmee we de botanische stoffen in onze voeding kunnen beschermen.

Dierproefvrij

FORZA10 is een “vrij” merk: we zijn dierproefvrij , we bieden GGO-vrije diëten en we weigeren synthetische hapjes, kleurstoffen of conserveermiddelen te gebruiken.

FORZA10 is geen eenvoudig “pet food” merk, maar een realiteit dicht bij dieren, met het hart en in de feiten, zonder onderscheid van ras, grootte, haar en leeftijd, zoals blijkt uit de vele initiatieven hand in hand met de Nationale Defensie Liga van de hond.